Nederlands Deutsch

Bedrijfsuitjes


Sportieve gezelligheid in groepsverband
Speciaal voor groepen (bedrijven, scholen e.d.) biedt Het Veerse Gat de mogelijkheid om op een sportieve manier een dagje bezig te zijn en zo de teamgeest te versterken. Tevens maakt de groep op een gezellige en ongedwongen sfeer kennis met de zeilsport. U vaart onder leiding van ervaren instructeurs met Valken (geschikt voor 3 tot 4 volwassenen per boot) over het Veerse Meer.
Onderweg kunt u aanleggen op een van de eilandjes, in het oude Veere of bij kanocentrum "De Piet". Natuurlijk willen onze instructeurs u eventueel ook enige zeilvaardigheden bijbrengen. Wij kunnen de lunch verzorgen op een van de vele eilandjes in het Veerse Meer. Ook kunt u de dag bij ons in de haven afsluiten met een barbeque, indische rijsttafel of warm-koud buffet. Kortom, mogelijkheden te over!

Meer mogelijkheden
Wilt u meer ideeën, of bent u benieuwd of uw eigen ideeën mogelijk zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen een leuk dag-, meerdaags- of weekprogramma kunnen samenstellen. Ook voor prijsinformatie kunt u het beste contact met ons opnemen: (info@veersegat.nl of 0118 - 50 13 98).

Tourzeilen Tourzeilen

 

CWO erkend opleidingscentrum
HISWA
Nationaal Platform Jeugdzeilen
   Crew Login
Zeilschool Het Veerse Gat
Polredijk 21
4351 RT Veere
Telefoon: +31 118 501398
Email: zeilschool@veersegat.nl