Nederlands Deutsch

Groepsaccommodatie: M.s. Tanja
Voor bedrijven, scholen en groepen die op zoek zijn naar een geschikte groepsaccommodatie, eventueel in combinatie met andere (water)activiteiten, biedt Het Veerse Gat verschillende mogelijkheden. Naast onze trekkershutten (10 x 4 personen) kunt u de accommodatie op het motorschip "Tanja" huren. Het sfeervol ingerichte schip bevat twee slaapzalen (2x 23 personen), een recreatiezaal en een eenvoudige keuken. Een combinatie van huren van trekkershutten en m.s. "Tanja" is ook mogelijk. Op deze manier kunnen wij groepen tot ruim 80 personen ontvangen. U kunt tijdens uw verblijf zelf voor de maaltijden zorgen, maar dat ook aan ons over laten.

Plattegrond

Het motorschip "Tanja" is te huur in de maanden april, mei, juni, september en oktober. Een tariefindicatie voor "Tanja" is € 15,-- per persoon per nacht (excl. toeristenbelasting) bij groepen v.a. 20 personen. Indien u zelf de maaltijden bereidt, dient de keuken schoon en gesopt achter gelaten te worden. Eventueel brengen wij schoonmaakkosten in rekening. Overige tarieven (b.v. voor maaltijden) en tarieven bij andere groepsgrootte op aanvraag.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld huur van "Tanja" in combinatie met zeiltochten, eventueel onder leiding van ervaren instructeurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@veersegat.nl of 0118-501398.

 

CWO erkend opleidingscentrum
HISWA
Nationaal Platform Jeugdzeilen
   Crew Login
Zeilschool Het Veerse Gat
Polredijk 21
4351 RT Veere
Telefoon: +31 118 501398
Email: zeilschool@veersegat.nl