Walstaf gezocht

Je kunt ook bij ons komen werken als walstaf. Je bent dan minimaal 16 jaar oud, tenminste twee weken in de zomer beschikbaar en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Je helpt bij het (voor)bereiden van de maaltijden, het opruimen en verricht noodzakelijke schoonmaakwerkzaamheden.

Heb je ervaring met zeilboten? Dan kan je ook ingezet worden om te helpen bij de verhuur. Tijdens de jeugdweken word je als walstaf betrokken bij de (avond)spellen. Ook in het voor- en naseizoen zijn wij regelmatig op zoek naar walstaf.

Heb je affiniteit met kinderen? Dan kunnen we je ook inzetten ter ondersteuning van de instructeurs die lesgeven aan de optimisten. Je helpt dan de kinderen bij het omkleden wanneer zij het water opgaan en afkomen. Je bent aanspreekpunt voor deze kinderen op de kant en verzorgt wat te drinken en een spelletje voor na het zeilen.In het seizoen dat jij start als walstaf, is het helaas niet meer mogelijk om ook in die zomer nog een jeugdweek als cursist te komen.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@veersegat.nl. Vermeld hierbij duidelijk waar je interesse ligt. Let op: Voor het seizoen 2020 zijn wij voorzien en hebben we geen plek meer om extra walstaf aan te nemen. Uiteraard kan je altijd contact met ons opnemen voor het seizoen 2021.