BedrijfsuitjesSportieve gezelligheid in groepsverband

Voor een origineel bedrijfsuitje of feest biedt Het Veerse Gat diverse mogelijkheden. Speciaal voor groepen (bedrijven, scholen e.d.) biedt Het Veerse Gat de mogelijkheid om op een sportieve manier een dagje bezig te zijn en zo de teamgeest te versterken. Tevens maakt de groep op een gezellige en ongedwongen sfeer kennis met de zeilsport. U vaart onder leiding van ervaren instructeurs met Valken (geschikt voor 3 tot 4 volwassenen per boot) over het Veerse Meer.
Onderweg kunt u aanleggen op een van de eilandjes, in het oude Veere of bij kanocentrum “De Piet”. Natuurlijk willen onze instructeurs u eventueel ook enige zeilvaardigheden bijbrengen. Wij kunnen de lunch verzorgen op een van de vele eilandjes in het Veerse Meer. Ook kunt u de dag bij ons in de haven afsluiten met een barbeque, indische rijsttafel of warm-koud buffet. Kortom, mogelijkheden te over!

Ook als het gaat om jaarlijkse bedrijfsuitjes, een jubileumfeest, teambuildingsessie, een vergadering of conferentie. Voor diverse doeleinden bent u bij het Veerse Gat op het juiste adres. Samen met u bespreken we een passend programma. Zowel voor zeilers als niet zeilers. Zo bent u verzekerd van een geslaagde en inspirerende bijeenkomst waarop iedereen met een goed gevoel zal terug kijken.

Meer mogelijkheden
Wilt u meer ideeën, of bent u benieuwd of uw eigen ideeën mogelijk zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen een leuk dag-, meerdaags- of weekprogramma kunnen samenstellen. Ook voor prijsinformatie kunt u het beste contact met ons opnemen: info@veersegat.nl/ of 0118 – 50 13 98.