Groepsaccommodatie: LindaVoor bedrijven, scholen en groepen die op zoek zijn naar een geschikte groepsaccommodatie, eventueel in combinatie met andere (water)activiteiten, biedt Het Veerse Gat verschillende mogelijkheden. Naast onze trekkershutten en appartementen kunt u het accommodatieschip “Linda” huren. Dit schip  is uitgerust met 16 tweepersoons- en 4 éénpersoons hutten (totaal 36 bedden), 4 douches en 4 toiletten. Iedere hut heeft een eigen wastafel en een oplaadpunt voor mobiele apparatuur. Het schip is centraal verwarmd en heeft een prima eetzaal/ recreatieruimte met diverse audiovisuele voorzieningen. Een compacte kombuis die van alle gemakken is voorzien. Vaatwasser, grote koelkast, vriezer, groot 6 pits gasfornuis, oven, warmhoud kast en meer dan voldoende pannen en service .Verder beschikt het schip over een dakterras waarvandaan u een wijds uitzicht heeft over het Veerse Meer en de aanliggende haven.
Niet zelf in de keuken willen staan, dan verzorgt het team van het Veerse Gat graag uw ontbijt, lunch, borrel en/of avondeten. Maar een gedeeltelijk verzorging is ook mogelijk

Meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld huur van “Linda” als accommodatie of als vergaderplek al dan niet in combinatie met een zeiltocht in onze valken (eventueel onder leiding van ervaren instructeurs)? Of wenst u meer informatie over prijzen, de verhuurperiode en andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via mailto:info@veersegat.nl/ of 0118-501398.