HVG-crew gezocht

Walstaf
Je kunt bij ons komen werken als walstaf. Je bent dan minimaal 16 jaar oud, tenminste twee weken in de zomer beschikbaar en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Je helpt bij het (voor)bereiden van de maaltijden, het opruimen en verricht noodzakelijke schoonmaakwerkzaamheden.

Heb je ervaring met zeilboten? Dan kan je ook ingezet worden om te helpen bij de verhuur. Tijdens de jeugdweken word je als walstaf betrokken bij de (avond)spellen. Ook in het voor- en naseizoen zijn wij regelmatig op zoek naar walstaf.

Heb je affiniteit met kinderen? Dan kunnen we je ook inzetten ter ondersteuning van de instructeurs die lesgeven aan de optimisten. Je helpt dan de kinderen bij het omkleden wanneer zij het water opgaan en afkomen. Je bent aanspreekpunt voor deze kinderen op de kant en verzorgt wat te drinken en een spelletje voor na het zeilen. In het seizoen dat jij start als walstaf, is het helaas niet meer mogelijk om ook in die zomer nog een jeugdweek als cursist te komen.

 

Zeilinstructeur
Ben je een enthousiast zeiler en heb je enige jaren zeilervaring? Lijkt het je leuk om jouw kennis over te brengen op anderen? Dan ben jij misschien wel de persoon de wij zoeken! Het Veerse Gat is altijd op zoek naar instructeurs die in de zomermaanden enkele weken tijd hebben om zeilles te geven aan kinderen en volwassenen.

 

Eigenschappen om instructeur te worden
Om instructeur te kunnen worden bij Het Veerse Gat verwachten we dat je:

  • de nodige zeilervaring beschikt, bij voorkeur op het niveau van CWO Kielboot III of CWO Zwaardboot (een-/tweemans) III
  • zeilen superleuk vindt en dat enthousiasme wilt uitstralen
  • minimaal 16 jaar bent voor 1 juni
  • in het hoogseizoen (juli-augustus) van 2024 en 2025 minstens beide jaren 2 weken beschikbaar bent als instructeur
  • deelneemt aan de CWO IV cursus (meivakantie) en de MD-weekenden (pinksterweekend en een ander weekend)

Kosten instructeursopleiding
De kosten voor een opleiding tot CWO-instructeur op ZI-3 niveau bedragen € 550,–, inclusief alle trainingen, examens, verblijf- en aanmeldingskosten, instructeurspassen etc.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@veersegat.nl/. Vermeld hierbij duidelijk waar je interesse ligt, stuur een motivatiebrief en je CV.