Appartementen

Ruim en comfortabel
Het Veerse Gat heeft een appartement te huur. Dit appartement bevind zich in het hoofdgebouw op de begane grond. In de winter van 23/24, krijgt het gehele appartement een make over. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met zit-en eethoek en een open keuken. Er zijn twee slaapkamers (1x 2-persoons en 1x met 2 x stapelbed) en een badkamer met douche en toilet. De terrassen rondom de appartementen zijn via openslaande deuren bereikbaar. Alle terrassen hebben een eigen zitje/ Zodat je mee kunt draaien met of zonder zon. Het appartement beschikt over kabel-TV, vaatwasmachine, magnetron, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat (Nespresso).

Omgeving
Vanuit uw appartement kunt u te voet, per fiets, auto of boot de mooie omgeving van het Veerse Meer en het eiland Walcheren verkennen. Het Veerse Meer ligt praktisch aan uw voeten, het mooie Veere ligt op 20 minuten loopafstand, het schone en brede Noordzeestrand van Vrouwenpolder op 15 minuten fietsen, en de Zeeuwse hoofdstad Middelburg ligt op ca. 6 kilometer afstand. Kortom vele mogelijkheden om van uw verblijf een ware vakantie te maken.

Op het terrein is een kleine trailerhelling waar boten (handmatig) te water kunnen worden gelaten. Het Veerse Gat beschikt over een paar kano’s die door gasten vrij gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk Optimisten, Valken en Laser Pico’s te huren bij voldoende zeilervaring.

Uw appartement is op de aankomstdag vanaf 15:00 uur beschikbaar, u dient op de dag van vertrek voor 11:00 uur het appartement opgeruimd achter te laten.

Tarieven appartementen 2024:

Appartement 1 (6 personen) hoogseizoen:
€ 1.150,- per week, van zaterdag tot zaterdag  (1 juli t/m 1 september)

Laagseizoen (1 januari t/m 30 juni en van 1 september t/m 31 december)
€ 420,- Voor een weekend (vrijdag t/m maandag)
€ 560,- Langweekend/ midweek
€ 420,- korte midweek

Wil je andere dagen, dat is ook mogelijk, echter minimaal 2 nachten. € 150,- per nacht.

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief :
– Toeristenbelasting en milieuheffing
€ 75,- Eindschoonmaak

Optioneel bij te boeken:
– € 12,95 p.p. Lakenpakket
– €  6,95 p.p. Handdoekenpakket

– € 18,75 p.p. Comfort pakket: lakenpakket en handdoekenpakket
– € 22,75 p.p. Comfort plus: Lakenpakket, handdoekenpakket en opgemaakt bed
– € 11,95 p.p. ontbijt: croissant of warm broodje, boterhammen, vleeswaren, kaas, gekookt eitje, zoet beleg, yoghurt, vers fruit, sapje, koffie en thee

Huisdieren zijn niet toegestaan in het appartement. Open (kamp)vuur op het veld of bij de hutten en in de bbq is niet toegestaan.

Reserveren / beschikbaarheid