AppartementenRuim en comfortabel
Het Veerse Gat heeft twee appartementen te huur. Deze appartementen bevinden zich in het hoofdgebouw op de begane grond. De appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer met zit- en eethoek en een open keuken. Er zijn twee slaapkamers (1x 2-persoons en 1x 2 of 4-persoons) en een badkamer met douche en toilet. De terrassen rondom de appartementen zijn via openslaande deuren bereikbaar. De appartementen beschikken over kabelTV, radio-cd speler, vaatwasmachine, magnetron, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat (Nespresso).

Omgeving
Vanuit uw appartement kunt u te voet, per fiets, auto of boot de mooie omgeving van het Veerse Meer en het eiland Walcheren verkennen. Het Veerse Meer ligt praktisch aan uw voeten, het mooie Veere ligt op 20 minuten loopafstand, het schone en brede Noordzeestrand van Vrouwenpolder op 15 minuten fietsen, en de Zeeuwse hoofdstad Middelburg ligt op ca. 6 kilometer afstand. Kortom vele mogelijkheden om van uw verblijf een ware vakantie te maken.

Op het terrein is een kleine trailerhelling waar boten (handmatig) te water kunnen worden gelaten. Het Veerse Gat beschikt over een paar kano’s die door gasten vrij gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk Optimisten, Valken en Laser Pico’s te huren bij voldoende zeilervaring.

Uw appartement is op de aankomstdag vanaf 15:00 uur beschikbaar, u dient op de dag van vertrek voor 11:00 uur het appartement opgeruimd achter te laten.

Tarieven appartementen 2023:

Appartement 1 (6 personen):
€ 1.050,- per week (15 juli t/m 10 september)

Laagseizoen (1 januari t/m 15 juli en van 11 september t/m 31 december)
€ 375,- Voor een weekend (vrijdag t/m zondag)
€ 500,- Langweekend/ midweek
€ 375,- korte midweek

Appartement 2 (4 personen):
€ 970,- per week (1 juli t/m 4 september)
€ 95,- per dag (1 januari t/m 30 juni en van 5 september t/m 31 december) minimaal 2 dagen.

Prijzen zijn:
– Excl. eindschoonmaak (€ 50,-)
– Excl. toeristenbelasting.
– Huur lakenpakket (optioneel) € 12,50 per persoon.

Reserveren / beschikbaarheid