Trekkershutten

Unieke locatie
Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie om te overnachten, moet u beslist eens naar Het Veerse Gat komen. In onze trekkershutten komt u helemaal tot rust. Op het Zeeuwse eiland Walcheren zijn prachtige fiets- en wandelroutes. Een wandeling door het Veerse Bos begint praktisch vanuit uw trekkershut.

Trekkershut
De trekkershut is een ruime zeshoekige accommodatie van ca. 32 m2. De hutten liggen direct aan het Veerse Meer en bieden een fraai uitzicht over het water. De trekkershut heeft een ruim woongedeelte en 2 afgescheiden slaapvertrekken met in elk slaapvertrek een stapelbed (2 x 90×200). De hut heeft tevens een slaapbank.
De kookhoek heeft een kleine koelkast, een gasstel en een basis-set servies, bestek, pannen en een fluitketel, géén waterkoker.  Douches, toiletten en een watertappunt bevinden zich in het naastgelegen toiletgebouw. Het Veerse Gat beschikt momenteel over 1 enkele trekkershut en 1 dubbele hut. Hier zijn twee hutten middels een sluisje met elkaar verbonden en zo ontstaat eigenlijk een 8-persoons hut. Deze laatste ‘dubbele’ hut is ook als twee enkele hutten te boeken.

 

Trekkershut ‘de luxe’
De trekkershut ‘de luxe’ is een kampeerbungalow van ca. 50 m2. Ook deze hutten liggen direct aan het water. De trekkershut ‘de luxe’ heeft een woongedeelte met keuken (koelkast, kooktoestel en een basis keukeninventaris), twee slaapkamers met elk 2 eenpersoons bedden (80×200) en een douche- toiletruimte. De hut heeft tevens een slaapbank en is voorzien van een televisie. De trekkershut ‘de luxe’ wordt uitsluitend voor minimaal 2 nachten verhuurd, in het hoogseizoen wordt alleen per week verhuurd (vrijdag wisseldag). Het Veerse Gat beschikt over 3 trekkershutten “de luxe’.

Bij de hutten is een kleine trailerhelling waar boten (handmatig) te water kunnen worden gelaten. Het Veerse Gat beschikt over een paar kano’s die door gasten vrij gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk Optimisten, Valken en Laser Pico’s te huren bij voldoende zeilervaring. Ook zijn er SUP-boards beschikbaar voor de verhuur aan onze gasten.

Tarieven 2022
Trekkershut laagseizoen: € 70,- per nacht (1 april t/m 30 juni en 5 september t/m 31 oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden)
Trekkershut hoogseizoen: € 75 ,- per nacht (1 juli t/m 4 september)
Trekkershut ‘de luxe’ € 150,- per nacht (1 januari t/m 30 juni en 5 september t/m 31 december, minimaal 2 nachten)
Trekkershut ‘de luxe’ € 1.190,- per week (1 juli t/m 4 september)
Prijzen zijn excl. toeristenbelasting
Lakenpakket (optioneel) € 12,00 p.p.
Bij gelijktijdige huur van een hut en een Valk ontvangt u € 10,–  korting.

Voor alle trekkershutten geldt: check-in na 15.00 uur, check-out voor 11.00 uur. Indien u ná 11.00 uur uitcheckt, wordt er een extra nacht in rekening gebracht.

Honden zijn niet toegestaan. Open (kamp)vuur op het veld of bij de hutten en in de bbq is niet toegestaan.

Voor informatie of reservering stuur een e-mail naar info@veersegat.nl/.

Trekkershut

 

 

 

 

 

 

 

 

Trekkershut ‘de luxe’