Trekkershutten

Unieke locatie
Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie om te overnachten, moet u beslist eens naar Het Veerse Gat komen. In onze trekkershutten komt u helemaal tot rust. Op het Zeeuwse eiland Walcheren zijn prachtige fiets- en wandelroutes. Een wandeling door het Veerse Bos begint praktisch vanuit uw trekkershut. Verder kijkt u vanaf  het teras direct uit over het Veerse Meer.

Trekkershut
De trekkershut is een ruime zeshoekige accommodatie van ca. 32 m2. De hutten liggen direct aan het Veerse Meer en bieden een fraai uitzicht over het water. De trekkershut heeft een ruim woongedeelte en 2 afgescheiden slaapvertrekken met in elk slaapvertrek een stapelbed (2 x 90×200). De hut heeft tevens een (slaap)bank.
De kookhoek heeft een kleine koelkast, een gasstel en een basis-set servies, bestek, pannen en een fluitketel, géén waterkoker.  Douches, toiletten en een watertappunt bevinden zich in het naastgelegen toiletgebouw.

Trekkershut ‘de luxe’
De trekkershut ‘de luxe’ is een kampeerbungalow van ca. 50 m2. Ook deze hutten liggen direct aan het water. De trekkershut ‘de luxe’ heeft een woongedeelte met keuken (koelkast, kooktoestel en een basis keukeninventaris), twee slaapkamers met elk 2 eenpersoons bedden (80×200) en een douche- toiletruimte. De hut heeft tevens een slaapbank. Het Veerse Gat beschikt over 3 trekkershutten “de luxe’.

Bij de hutten is een kleine trailerhelling waar boten (handmatig) te water kunnen worden gelaten. Het Veerse Gat beschikt over een paar kano’s die door gasten vrij gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk Optimisten, Valken en Laser Pico’s te huren bij voldoende zeilervaring.

Tarieven 2023:
Basis trekkershut:
De tarieven voor de trekkershutten bedragen in het laagseizoen ( 1 april t/m 15 juli en 11 september t/m 31 oktober) Mits de weersomstandigheden het toelaten.
€ 225,- Voor een weekend
€ 300,- Voor een langweekend/ midweek
€ 225,- korte midweek

Trekkershut hoogseizoen: € 650 ,- Huur alleen mogelijk van zaterdag tot zaterdag (15 juli t/m 10 september)

Trekkershut ‘de luxe’
Trekkershut ‘de luxe’ Laagseizoen ( 1 april t/m 15 juli en 11 september t/m 31 december)
€ 375,-  Voor een weekend
€ 500,-  Voor een langweekend/ midweek
€ 375,-  korte midweek

Trekkershut ‘de luxe’ hoogseizoen: € 1050,-  huur alleen mogelijk van zaterdag tot zaterdag (15 juli t/m 10 september)

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief :
– Toeristenbelasting
– € 12,50 p.p. Lakenpakket (optioneel)
– € 50,- Eindschoonmaak
Bij gelijktijdige huur van een hut en een Valk ontvangt u € 10,-  korting.

Voor alle trekkershutten geldt: check-in na 15.00 uur, check-out voor 10.00 uur. Indien u ná 10.00 uur uitcheckt, wordt er een extra nacht in rekening gebracht.

Honden zijn niet toegestaan. Open (kamp)vuur op het veld of bij de hutten en in de bbq is niet toegestaan.

Voor informatie of reservering stuur een e-mail naar info@veersegat.nl/.

Trekkershut

 

 

 

 

 

 

 

 

Trekkershut ‘de luxe’