Trekkershutten

Unieke locatie
Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie om te overnachten, moet u beslist eens naar Het Veerse Gat komen. In onze trekkershutten komt u helemaal tot rust. Op het Zeeuwse eiland Walcheren zijn prachtige fiets- en wandelroutes. Een wandeling door het Veerse Bos begint praktisch vanuit uw trekkershut. Verder kijkt u vanaf  het terras direct uit over het Veerse Meer.

Trekkershut
De trekkershut is een ruime zeshoekige accommodatie van ca. 32 m2. De hutten liggen direct aan het Veerse Meer en bieden een fraai uitzicht over het water. De trekkershut heeft een ruim woongedeelte en 2 afgescheiden slaapvertrekken met in elk slaapvertrek een stapelbed (2 x 90×200). De hut heeft tevens een (slaap)bank en een eethoek met 6 stoelen. Ook beschik iedere trekkershut over een picknicktafel, buitentafel en terrasstoelen.
De kookhoek heeft een koelkast, een gasstel en een basis-set servies, bestek, pannen, koffiezetapparaat en een fluitketel, géén waterkoker.  Douches, toiletten en een watertappunt bevinden zich in het naastgelegen toiletgebouw.

Trekkershut ‘de luxe’
De trekkershut ‘de luxe’ is een kampeerbungalow van ca. 50 m2. Ook deze hutten liggen direct aan het water. De trekkershut ‘de luxe’ heeft een woongedeelte met keuken (koelkast, kooktoestel met oven, nespresso koffieapparaat, waterkoker en een basis keukeninventaris), twee slaapkamers met elk 2 eenpersoons bedden (80×200) en een douche- toiletruimte. De hut heeft tevens een (slaap)bank en een gezellige eethoek. Buiten staan 2 luxe zitstoelen om heerlijk op de veranda van het uitzicht te genieten. Ook heb je de beschikking over een eigen picknicktafel. Het Veerse Gat beschikt over 3 trekkershutten “de luxe’.

Bij de hutten is een kleine trailerhelling waar boten (handmatig) te water kunnen worden gelaten. Het Veerse Gat beschikt over een paar kano’s die door gasten vrij gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk Optimisten, Valken en Laser Pico’s te huren bij voldoende zeilervaring.

Tarieven 2024:
Basis trekkershut:
De tarieven voor de trekkershutten bedragen in het laagseizoen ( 1 april t/m 30 juni en 1 september t/m 31 oktober) Mits de weersomstandigheden het toelaten.
€ 225,- Voor een weekend
€ 300,- Voor een langweekend/ midweek
€ 225,- korte midweek

Wil je andere dagen, dat is ook mogelijk, echter minimaal 2 nachten. € 85,- per nacht.

Trekkershut hoogseizoen: € 650 ,- Huur alleen mogelijk van zaterdag tot zaterdag (1 juli t/m 1 september)

Trekkershut ‘de luxe’
Trekkershut ‘de luxe’ Laagseizoen ( 1 april t/m 30 juni en 1 september t/m 31 december)
€ 375,-  Voor een weekend
€ 500,-  Voor een langweekend/ midweek
€ 375,-  korte midweek

Wil je andere dagen, dat is ook mogelijk, echter minimaal 2 nachten. € 135 per nacht.

Trekkershut ‘de luxe’ hoogseizoen: € 1050,-  huur alleen mogelijk van zaterdag tot zaterdag (1 juli t/m 1 september)

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief :
– Toeristenbelasting en milieuheffing
– € 50,- Eindschoonmaak

Optioneel bij te boeken:
– € 12,95 p.p. Lakenpakket
– €  6,95 p.p. Handdoekenpakket

– € 18,75 p.p. Comfort pakket: lakenpakket en handdoekenpakket
– € 22,75 p.p. Comfort plus: Lakenpakket, handdoekenpakket en opgemaakt bed
– € 11,95 p.p. ontbijt: croissant of warm broodje, boterhammen, vleeswaren, kaas, gekookt eitje, zoet beleg, yoghurt, vers fruit, sapje, koffie en thee

Voor alle trekkershutten geldt: check-in na 15.00 uur, check-out voor 10.30 uur. Indien u ná 10.30 uur uitcheckt, kan er een extra nacht in rekening gebracht worden als dit organisatorisch problemen geeft met de wisseling van gasten

Huisdieren zijn niet toegestaan in de trekkershutten. Open (kamp)vuur op het veld of bij de hutten en in de bbq is niet toegestaan.

Voor informatie of reservering stuur een e-mail naar info@veersegat.nl/.

Trekkershut

 

 

 

 

 

 

 

 

Trekkershut ‘de luxe’