OptiFun (5-7 jaar)
Dit programma is voor de allerkleinsten in de leeftijd van 5 tot 8 jaar. Plezier, veiligheid en kennis maken met de zeilsport staan hier voorop. Samen met leeftijdsgenootjes en je instructeur leer je de basis van het zeilen in een Optimist. Aan het eind van deze cursus kun je je eigen boot optuigen, leer je hoe je in de boot zit en hoe je zeil moet staan. Naast het zeilen gaan we ook op ontdekkingstocht. Je leert het Veerse Meer en de wind kennen door speurtochten, krabben vangen, schatgraven en allerlei andere spellen samen met je eigen instructeur en je groepje.

Programma
Ochtendprogramma van 09.00-12.30 (maandag t/m vrijdag)
Of
Middagprogramma van 14:00-17:30 (maandag t/m vrijdag)

Tarieven 2024:
U kunt uw kind aanmelden voor het complete weekprogramma van 5 dagdelen, de kosten hiervoor bedragen
€ 300,-. Deze cursus is ook te boeken in combinatie met een week privéles in de Valk voor u als ouders. Tevens is het mogelijk om losse dagdelen OptiFun te boeken, de kosten hiervoor bedragen € 75,- per dagdeel.

Zodra u hieronder op één van de te reserveren data klikt, komt u in het reserveringsprogramma. Voor de annuleringsregeling en overige voorwaarden verwijzen wij naar onze leveringsvoorwaarden.

Weekcursussen 2024:
Zeilweek 1: 8 t/m 12 juli (week 28)
Zeilweek 2: 15 t/m 19 juli (week 29)
Zeilweek 3: 22 t/m 26 juli (week 30)
Zeilweek 4: 29 juli t/m 2 augustus (week 31)
Zeilweek 5: 5 t/m 9 augustus (week 32)
Zeilweek 6: 12 t/m 16 augustus (week 33)
Zeilweek 7: 19 t/m 23 augustus (week 34)

Wat moet je meenemen?
– dichte schoenen die nat mogen worden en waarvan de zolen niet afgeven
– regenkleding
– pet en zonnebril
– warme trui
– zwemkleding + handdoek
– wetsuit (deze kan je ook lenen van de zeilschool)

Wetsuit
Vanwege de veiligheid is het verplicht een wetsuit te dragen tijdens de lessen in de Optimist. Het is mogelijk je eigen wetsuit mee te brengen, je kunt ook een wetsuit lenen bij de zeilschool. Wanneer je een wetsuit van Het Veerse Gat wilt lenen, kun je dit aangeven op het inschrijfformulier. Vermeld bij de maat duidelijk je kledingmaat. De huur voor een wetsuit zit bij de prijs van de cursusweek inbegrepen.

Inschrijven en beschikbaarheid jeugdweken
* Om deel te mogen nemen aan het Optifun programma moet uw kind in het bezit zijn van het zwemdiploma A.
Klik in onderstaande tabel op de datum om naar het reserveringsformulier te gaan. Uw voorkeursweek niet meer beschikbaar? Stuur een mailtje naar info@veersegat.nl en we kijken graag met u naar de mogelijkheden.