5-8 jaar / Optifun
Dit programma is voor de allerkleinsten in de leeftijd van 5 tot 8 jaar. Plezier, veiligheid en kennis maken met de zeilsport staan hier voorop. Samen met leeftijdsgenootjes en je instructeur leer je de basis van het zeilen in een Optimist. Aan het eind van deze cursus kun je je eigen boot optuigen, leer je hoe je in de boot zit en hoe je zeil moet staan. Naast het zeilen gaan we ook op ontdekkingstocht. Je leert het Veerse Meer en de wind kennen door speurtochten, krabben vangen, schatgraven en allerlei andere spellen samen met je eigen instructeur en je groepje.Geen aanbetaling voor de zeilweken!
In verband met de omstandigheden vragen we geen aanbetaling. We vragen u het cursusgeld bij aankomst of na afloop van de cursusweek te voldoen.

Programma
Ochtendprogramma van 09.00-12.30 (maandag t/m vrijdag)
Of
Middagprogramma van 14:00-17:30 (maandag t/m vrijdag)

Tarieven 2020
U kunt uw kind aanmelden voor het complete weekprogramma van 5 dagdelen, de kosten hiervoor bedragen
€ 275,-. Deze cursus is ook te boeken in combinatie met een week privéles in de Valk voor u als ouders. Ook is het mogelijk om losse dagdelen optifun te boeken, de kosten hiervoor bedragen € 60,- per dagdeel.

Zodra u hieronder op één van de te reserveren data klikt, komt u in het reserveringsprogramma. De aanbetaling voor een boeking in het Optifun-programma bedraagt € 100,– Voor de annuleringsregeling en overige voorwaarden verwijzen wij naar onze Hiswa algemene leveringsvoorwaarden voor vaarscholen.

Geen aanbetaling voor de zeilweken!
In verband met de omstandigheden vragen we geen aanbetaling. We vragen u het cursusgeld bij aankomst of na afloop van de cursusweek te voldoen.

Weekcursussen 2020
Zeilweek 1: 6 juli t/m 10 juli
Zeilweek 2: 13 juli t/m 17 juli
Zeilweek 3: 20 juli t/m 24 juli
Zeilweek 4: 27 juli t/m 31 juli
Zeilweek 5: 3 augustus t/m 7 augustus
Zeilweek 6: 10 augustus t/m 14 augustus
Zeilweek 7: 17 augustus t/m 21 augustus
Zeilweek 8: 24 augustus t/m 28 augustus

Wat moet je meenemen?
– dichte schoenen die nat mogen worden en waarvan de zolen niet afgeven
– regenkleding
– pet en zonnebril
– warme trui
– zwemkleding + handdoek

Inschrijven en beschikbaarheid jeugdweken
* Om deel te mogen nemen aan het Optifun programma moet uw kind in het bezit zijn van het zwemdiploma A.
Klik in onderstaande tabel op de datum om naar het reserveringsformulier te gaan. Uw voorkeursweek niet meer beschikbaar? Stuur een mailtje naar info@veersegat.nl en we kijken graag met u naar de mogelijkheden.