Volwassenen zeilen

Tijdens een volwassenenweek bij Zeilschool Het Veerse Gat maakt u op een gezellige en sportieve manier kennis met de zeilsport.

Deze weekcursus is erop gericht om u in staat te stellen zelfstandig en veilig een dagtocht te ondernemen met de Valk. De instructeur leert u onder andere afvaren, aanleggen, opkruisen, reven en het plannen van een tocht. Uniek aan deze weekcursus is de vrijheid om in overleg met de staf uw eigen programma samen te stellen. Zo is het mogelijk om deze week door te brengen op ons accommodatie schip  ” Linda “. Ook kunt u halve dagen zeilen en de andere halve dag een activiteit in de omgeving plannen. Deze cursusweek is ook te boeken in combinatie met een zeilprogramma voor uw kinderen. In dat geval vragen wij u om via de mail uw wensen kenbaar te maken.

Programma
De volwassenenweek begint op maandagochtend om 09.00 uur. Wilt u tijdens deze week op de zeilschool verblijven (intern), is het mogelijk om alvast op zondag vanaf 20.00 uur hier aan te komen. Gedurende de week zeilen we van 09.00 tot 12:30 en van 14:00 tot17.30 uur. We lunchen tussen 13.00 en 13.45 uur. Na het zeilen drinken we met elkaar een borrel, frisje mag natuurlijk ook. Voor diegene die intern verblijven wordt  om 18:30 het diner geserveerd.

CWO diploma
Al onze instructeurs zijn CWO gecertificeerd en geven volgens de CWO richtlijnen les. Aan het eind van de week zal er, afhankelijk van het behaalde niveau, een CWO diploma of CWO vorderingenstaat uitgeschreven worden. Meer informatie over de diplomalijn is te vinden op onze website.

Tarieven 2024
Het cursusgeld bedraagt € 645,- extern en € 695,- intern. Hiervoor krijgt u een week lang les van een gediplomeerde instructeur. U zit in de boot met 1-2 andere cursisten, tenzij anders wordt overeengekomen. Tijdens de avonduren kan er extra theorieles worden gevolgd of bij gunstige weersomstandigheden worden gezeild. De volwassenenweek vindt dit jaar plaats in zeilweek 8: 26 augustus t/m 30 augustus (week 35).
Zodra u hieronder op één van de te reserveren data klikt. Komt u in het reserveringsprogramma. Voor de annuleringsregeling en overige voorwaarden verwijzen wij naar onze leveringsvoorwaarden

Wat moet u meenemen?
Voor overdag niet vergeten mee te nemen:
– Regenkleding (jas, broek, laarzen)
– Een extra trui/vest, het is vaak op het water frisser dan op de kant
– Minimaal 1 paar dichte schoenen (waarvan de zolen niet afgeven en die nat mogen worden

Verblijft u intern? Dan zijn de volgende dingen belangrijk:
– Slaapzak, kussensloop, onderlaken
– Eventueel een eigen kussen
– Toiletspullen
– Handdoek
– Voldoende kleding voor warm en kouder weer.

Reserveren / beschikbaarheid
Klik in onderstaande tabel op de datum om naar het reserveringsformulier te gaan.