Volwassenen zeilen


Tijdens een volwassenenweek bij Zeilschool Het Veerse Gat maakt u op een gezellige en sportieve manier kennis met de zeilsport.

Deze weekcursus is er op gericht om u in staat te stellen zelfstandig en veilig een dagtocht te ondernemen met de Valk. De instructeur leert u onder andere aanleggen, opkruisen, reven en het plannen van een tocht. Uniek aan deze weekcursus is de vrijheid om in overleg met de staf uw eigen programma samen te stellen. Zo is het mogelijk om deze week in een trekkershut door te brengen of op ons accommodatieschip Linda. Ook kunt u halve dagen te zeilen en de andere halve dag een activiteit in de omgeving te plannen. Deze cursusweek is ook te boeken in combinatie met het Optifun programma voor uw kinderen. In dat geval vragen wij u om via de mail uw wensen kenbaar te maken.

Programma
De volwassenenweek begint op maandagochtend om 09.00 uur. Wilt u tijdens deze week op de zeilschool verblijven (intern), is het mogelijk om alvast op zondag vanaf 20.00 uur hier aan te komen. Gedurende de week zeilen we van 09.00 tot 17.30 uur. We lunchen tussen 13.00 en 13.45 uur.

Tarieven 2020
Het cursusgeld bedraagt € 500,00 extern en € 550,00 intern. Hiervoor krijgt u een week lang les van een gediplomeerde instructeur. U zit in de boot met 1-2 andere cursisten, tenzij anders wordt overeengekomen. Tijdens de avonduren kan er extra theorieles worden gevolgd of bij gunstige weersomstandigheden worden gezeild. De volwassenenweek vindt dit jaar plaats in zeilweek 8: 24 t/m 28 augustus (week 35)

Zodra u hieronder op één van de te reserveren data klikt. Komt u in het reserveringsprogramma. De aanbetaling voor een boeking van deze zeilweek bedraagt € 200,– Voor de annuleringsregeling en overige voorwaarden verwijzen wij naar onze Hiswa algemene leveringsvoorwaarden voor vaarscholen.

Geen aanbetaling voor de zeilweken!
In verband met de omstandigheden vragen we geen aanbetaling. We vragen u het cursusgeld bij aankomst of na afloop van de cursusweek te voldoen.

Wat moet u meenemen?
Tijdens het zeilen is het verstandig om schoenen te dragen die nat mogen worden en geen strepen achterlaten, bijvoorbeeld sportschoenen of laarzen. Neem in ieder geval een regenpak mee en als u intern verblijft een slaapzak, kussensloop en hoeslaken. Voor zonnige dagen zijn een zonnebril, pet en zonnebrand noodzakelijk, voor frissere dagen een extra trui.

Reserveren / beschikbaarheid
Klik in onderstaande tabel op de datum om naar het reserveringsformulier te gaan.